Ulica Solar is opgericht in 2005 door deShanshan Group, dit is een van de top 500 ondernemingen in China.

Ningbo UlicaSolarScience & TechnologyCoLtd is een professionele fabrikant die gespecialiseerd is in het produceren van zonnecellenzonnepanelenen het verstrekken vanzonne-systeemintegratie diensten in China en Europa.
Ulica Solar
 beschikt over een proffesioneel team met seniortechnische experts, PhD op het gebied van zonne-energie.

Ulica Solar werkt samen met een aantal Europese leveranciers van fabricage apparatuurzoals CentrothermBaccinien, Gorosabel,deze staan allemaal op de top-ranking wereldwijd leveranciers van PV-apparatuurWij produceren met de meest geavanceerde en gloednieuwe apparatuur De businesspartnership met deze beroemde leveranciers is een voorwaarde voor ons om de hogekwaliteit producten te kunnen leveren.


www.ulicasolar.com


Canadian Solar zonnepanelen behoort tot één van de grootste fabrikanten en leveranciers in de wereld op het gebied van zonnepanelen. Met het hoofdkantoor in Guelph, Ontario en zeven volle productie dochterondernemingen in China, Canadian Solar zonnepanelen opereert succesvol zijn zonne-PV-activiteiten in negen landen met een totaal van 260.000 m² aan ruimte in de faciliteit. Deze bedrijven in Canada, China, Duitsland, Italië, Japan, Korea, Spanje en de VS zijn gefocust op het leveren van de hoogste kwaliteit zonne-energie.

Canadian Solar produceert zonnepanelen variërend van 5Wp tot 300Wp, met zonnecellen van mono- en polykristallijn silicium. De zonnecellen worden bevestigd tussen gehard glas als mede voorzien van beschermende lagen die zorgen voor UV, weer en andere invloeden van buiten. 
De productie capaciteit van Canadian Solar lag voor 2011 1.300 MegaWatt, ongeveer 5.2 mln. zonnepanelen van 250Wp. ECSOLAR (Wuxi Saijing Solar Co, Ltd) is een van de toonaangevende gedeeltelijk verticaal geïntegreerde fabrikant van kristallijne zonnecellen en zonnemodules. ECSOLAR is een dochteronderneming van Wuxi Saijing Group, die werd opgericht in 1980 en behaalt grote successen in koper bedrijfsleven en biedt nu krachtige steun voor de duurzame zaken.

ECSOLAR (Wuxi Saijing Solar Co, Ltd), met de oppervlakte van 200.000 m2, gelegen in Yixing, China, exploiteert een van de meest moderne productiefaciliteiten, elke dag meer dan 60.000 cellen en 3000 high-performance modules komen van de productielijn . Momenteel zijn meer dan 1000 werknemers die werkzaam zijn in onze fabriek, waaronder 300 ervaren onderzoekers en ingenieurs.

De volledig geïntegreerde productielijn en geavanceerde productie-en testapparatuur waarborgen dat de productie van zonnecellen tot modules onder de strenge kwaliteits-en kostenbeheersing. We proberen ons best om 100% klanttevredenheid te bereiken.

Vanaf het begin hebben wij streven naar kwalitatief hoogwaardige modules bieden voor gezinnen, fabrieken en nutsbedrijven over de hele wereld. Onze producten genieten van een markt in vele landen en gebieden, waaronder Europa, Amerika, Australië, Afrika en Zuidoost-Azië.Bewerkingen ongedaan makenAlpha


SMA


De omvormers van SMA – Het hart van elke PV-installatie

Profiteer van de energie van de zon met een omvormer van SMA. Deze zet de gelijkstroom van zonnepanelen om tot in het elektriciteitsnet bruikbare wisselstroom. Op deze manier vormt hij het hart van elke PV-installatie.

Als marktleider voor zonne-energie omvormers zet SMA steeds weer de norm: toprendementen van 98% en hoger en nieuwe technologieën zorgen voor maximale opbrengsten en het hoogste gebruiksgemak.

Voor elke toepassing hebben wij het juiste apparaat: voor alle type zonnepanelen en netkoppeling, voor kleine huisinstallaties en bedrijfsinstallaties in het megawattbereik.


 Delta SoliviaDelta Electronics Group is 's werelds grootste leverancier van geschakelde voedingen en DC brushless fans, maar ook als een belangrijke bron voor power management oplossingen, componenten, visuele displays, industriële automatisering, netwerkproducten, en duurzame energie oplossingen.

Zo worden er ten behoeve van de duurzame energie omvormers geproduceerd onder de naam Delta Solivia.


Growatt


Growatt (2010) levert kosteneffectieve fotovoltaïsche omvormers met een hoog rendement. Growatt heeft tot nu toe wereldwijd bijna 600 Megawatts aan installaties geleverd en is al 2 jaar de grootste Chinese exporteur van omvormers. Met een R&D afdeling van meer dan 100 ingenieurs zorgt Growatt voor continue innovatie; met als doel efficiënte en gebruiksvriendelijke omvormers.  Omniksol


Omnik New Energy is een Duits-Chinese joint-venture. De Duitse technologie gecombineerd met het Chinees vakmanschap heeft ertoe geleid dat Omnik omvormers een uitgebalanceerde prijskwaliteitverhouding hebben. Deze omvormers onderscheiden zich door een uitstekend en standaard meegeleverd WiFi opbrengstregistratiesysteem welke zowel via Ipad/Iphone en Android toestel is uit te lezen zonder verdere kosten, tevens biedt Omnik een gratis portaal voor het uitlezen van de resultaten. Met de Omnik Omniksol App heeft u dus eenvoudig, altijd en overal toegang tot de opbrengstgegevens van uw zonnestroomsysteem.

  

ClickFit en FlatFix . De revolutionaire montagesystemen voor zonnepanelen.

Esdec is een Nederlandse fabrikant van professionele montagesystemen voor zonnepanelen voor zowel schuine als platte daken. Onze montage systemen worden geleverd onder de merknaam 

ClickFit en 

FlatFix

Vanuit jaren lange ervaring in de aanleg van zonnestroom systemen, ontwikkeld en produceert Esdec montagesystemen voor zonnepanelen. De goed doordachte montagesystemen van Esdec onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en unieke en eenvoudige manier van montage. 

Dit geeft als groot voordeel dat de montagetijd van zonnepanelen op daken sterkt verkort wordt. De besparing in tijd kan oplopen tot wel 40% in vergelijking met conventionele montage systemen. 

ClickFit en FlatFix zijn Nederlandse producten waarop wij 

20 jaar product garantie

 geven.

Het gepatenteerde ClickFit montagesysteem is in 2006 gecertificeerd door 

TUV Rheinland

 en in 2010 door 

BRE UK

 volgens MCS richtlijnen.

Allimex . 

VERSTELBARE DAKSTEUN PORTRET OPSTELLING 15°/20°/25°/30°/35°